Tuotteet

Verkkokauppa:

Huonekalujen verkkokauppamme palvelee teitä 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä. Puhelinpalvelun ja sähköpostit hoidamme myymälöiden aukioloaikojen puitteissa.

Sähköposti: verkkokauppa@juurikivi.fi

Puh: sama kuin myymälöissä.

Ylöjärven myymälä:

Soppeentie 18, 33470 Ylöjärvi

kalustetalo@juurikivi.fi
puh: (03) 261 4555

Avoinna:
Ma - Pe 10-18
La 10-14

Muut poikkeusaukioloajat löydät etusivultamme.


Historia lyhyesti

Kalustetalo Juurikiven perinteikkäisiin vuosiin on mahtunut paljon. Aikaansaavan Eino Juurikiven perustama puusepänliike 1959, myöhemmin perheen naisten ja nykyisin pojan vetämä huonekaluliike, on historiansa aikana valmistanut ja myynyt muun muassa keittiökaappeja, tynnyrisaunoja, sohvia ja Jamex-jääkiekkomailoja.
Vuonna 1991 Vuoden Yrittäjäksi valitun Raimo Juurikiven luotsaama yritys tunnetaan yksilöllisestä palvelusta ja asiakkaiden toiveiden toteuttamisesta joustavasti ja luotettavasti.

Kalustekauppamme lisäksi nyt saatavilla myös huonekaluja helposti netistä. Huonekaluliikkeemme tuotteet ovat laadukkaita, ajanmukaisia ja ajattomia kalusteita sekä kalusteperheitä, jotka voit halutessasi tilata suoraan kotiin kasattuina ja kannettuina.

Kaunis ja toimiva koti tekee elämän mukavammaksi ja juuri siksi verkkokauppamme mallistossa on kokonaisia kalusteperheitä. Voit siis sisustaa jokaisen huoneen tai vaikka koko kodin saman teeman mukaisesti.


Tykkää meistä facebookissa!

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Lähes 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran.
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg