Tuotteet

Sängynpäädyn hankinta

Sängynpäädyt


Löysitkö täydellisen sängyn, mutta makuuhuoneesi näyttää mielestäsi liian tyhjältä? Tykkäätkö lukea iltaisin sängyssä, mutta seinä tuntuu viileältä ja kovalta päätä vasten? Molemmissa tapauksissa sängynpääty voi olla hyvä valinta. Se on kaunis sisustuksellinen elementti, mutta samalla myös käytännöllinen lisä sänkyyn. Tällä sivulle kerromme, miten löydät oikeanlaisen sängynpäädyn sängyllesi.


Sängynpääty voi helpottaa elämää monella tavalla. Esimerkiksi tyynyt pysyvät yön aikana paremmin paikoillaan, eivätkä lähde pakenemaan pään alta. Jos istuskelet sängyssä, sängynpääty toimii oivana selkänojana, jolloin voit helpommin lukea tai käyttää vaikkapa läppäriä sängyssä. Pääty täyttää liian tyhjän seinätilan huoneesi sisustuksessa ja toimii samalla käytännön apuna. Sängynpäätyjä on myös mahdollista saada lisävarusteilla, kuten valoilla.


Koko 


Oikeaa sängynpäätyä etsiessäsi on hyvä ottaa huomioon oman sänkysi koko. Sängynpääty on yleisesti koko sängyn levyinen tai sitä leveämpi. On hyvä ottaa huomioon käytössäsi oleva tila, sillä liian kapeassa tilassa sängynpääty voi tulla liikaa esimerkiksi ikkunan tai oven tielle. 


Jos sänkysi on sähköpatteria vasten, ei ole välttämättä viisasta valita sellaista sängynpäätyä, joka tarvitsee seinää pysyäkseen pystyssä. Jos ainoa vaihtoehto on sijoittaa sänky lämpöpatterin eteen, valitse sängynpääty, jonka voi kiinnittää sänkyyn kiinni.


Varustus


Sängynpäätyjä on mahdollista saada erilaisilla ominaisuuksilla. Joissakin sängynpäädyissä on sisäänrakennettu valaistus tai pistorasiat, jotta voit ladata esimerkiksi puhelinta yöpöydälläsi.

Sängynpääty viimeistelee ja uudistaa makuuhuoneesi sisustuksen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja monipuoliset sängynpäädyt eri sisustustyyleihin. Meiltä löytyy puisia ja kangaspäällysteisiä päätyjä, sekä rottinkisia sängynpäätyjä useissa eri väreissä. Voit myös valita sängynpäädyt valoilla ja hyllyillä. 


Olipa hakusessa sitten sängynpääty 80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm ai 180 cm sänkyyn, löydät sen valikoimastamme. Meiltä saat myös sängynpäädyn omilla mitoillasi!

Tilaa sängynpääty helposti netistä makuuhuoneesi kannettuna tai tule tutustumaan sängynpäätyihin myymäläämme. Etsitkö myös uutta sänkyä? Kurkkaa valikoimastamme myös erilaiset sängyt, kuten jenkkisängyt ja runkosängyt!Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg