Tuotteet

Maksutavat

Verkkokauppa


Paytrail

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Kalustetalo Juurikivi Oy toimii ainoastaan huonekalujen ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa kalusteen myyjänä, jolloin kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 1040500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa. Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostoksiesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun eräpäivää. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000€ ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma, mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. Luottokustannukset ja luottoesimerkki: juurikivi.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95€ kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000€ ja se on kokonaisuudessaan käytetty juurikivi.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402€, maksettava kokonaismäärä 1 402€ ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Luottoehdot: Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: www.collector.fi

*Verkkokaupan lasku ja osamaksu (Jousto)

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Myymälät

Käteinen, pankkikortti, Visa-electron, Mastercard sekä Visa. Lisäksi mahdollisuudet osamaksusopimukseen (Ecster). 


Toimitustavat

Nouto

Myymälöistä: Ylöjärvi/ Soppeentie 18, 33470 Ylöjärvi ja Hämeenlinna (Tiiriö)/ Katsastusmiehentie 6, 13130 Hämeenlinna.

Keskusvarastolta: Tulotie 5, 33470 Ylöjärvi.

  • Nouto osina: voit noutaa netistä tilaamasi kalusteet vapaasti varastostamme osina. Jotkut tuotteet ovat kasattu valmiiksi tehtaalla. HUOM! Ilmoitamme aina tekstiviestillä, kun tilauksenne on noudettavissa.
  • Nouto kasattuna: voit noutaa tilaamasi huonekalut kasattuna varastostamme tai myymälöistä. Hinta määräytyy kasaukseen käytetyn ajan mukaan. Tarkan hinnan löydät tuotteen hintatietojen alta. HUOM! Ilmoitamme aina tekstiviestillä, kun tilauksenne on noudettavissa.
  • Matkahuolto: nouto osina lähimmästä Matkahuollon toimipaikasta tai asiamiestoimipaikasta. Saatavina vain pienemmille tuotteille, esim. yöpöydille ja laatikostoille. Matkahuolto ilmoittaa, kun tilauksenne on noudettavissa heidän toimipisteestään.

Kotiinkuljetus osina

Toimitamme nettitilauksenne suoraan kotiovellenne, osina. Huomaathan, että otamme kuljetusmaksun vain kerran! Jos tilaat enemmän tuotteita kerralla, ei kuljetusta tarvitsee maksaa kuin yhdestä (isoimmasta) tuotteesta!

  • Kotiinkuljetus: joko omalla autollamme tai logistiikka yhteistyökumppaniemme voimin. Teihin otetaan yhteyttä päivää ennen kuljetuksen tapahtumista ja kuljetus sovitaan 1-3 tunnin aikavälille. Toimitus tapahtuu klo 9-15 välillä, poikkeuksina Ylöjärvi-Tampereen alue ja Hämeenlinnan alue, joissa jako on klo 10-18.
  • Meiltä saatavana myös lisäpalveluina pakkauksien purku ja poisvienti, kaksi miestä, jolloin vastaanottajan ei tarvitse olla nostoapuna painavissa tuotteissa, sekä käytetyn kalusteen poisvienti.
  • Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan kerrostalon ulko-ovelle (ala-ovelle). Kerroskanto saatavana lisäpalveluna.
  • Tuotteet tulevat tehdaspakkauksessa, jonka vuoksi tuote on joko osina tai valmiiksi kasattuna. Löydät maininnan onko tuote osina vai valmiiksi koottuna kyseisen tuotteen tiedoista. Jos erikseen ei ole mainittu, on toimitus osina.
  • Myös nouto Matkahuollon toimipisteestä on mahdollinen. Huom! Suuria paketteja ei välttämättä ole mahdollista toimittaa kaikkiin matkahuollon toimipisteisiin.

Huom! Ahvenanmaa, saaristo, Lapin haja-asutus alueet sekä loma-asunnot sovittava erikseen.

Mistä löydän tarkan kuljetushinnan ?

Jokaisen tuotteen alla on erillinen kohta, josta voit tarkastaa kuljetushinnan. Pluspalvelun tarkastus vaatii lisäksi postinumeron, jotta ohjelma osaa laskea oikean hinnan. Huomaathan, että otamme kuljetusmaksun vain kerran. Jos tilaat enemmän tuotteita kerralla, ei kuljetusta tarvitsee maksaa kuin yhdestä (isoimmasta) tuotteesta!

Kotiinkuljetus koottuna - PLUSpalvelu -

Käytössänne on myös laadukas palveluverkostomme. Pluspalvelun hintaan sisältyy: toimitamme tilauksenne kotiin sisälle ja tarvittaessa kahden miehen voimin. Hinta sisältää myös pakkausmateriaalin purun ja poisviennin, sekä kerrostaloissa kerroskannon. Pluspalvelu jako tapahtuu pääsääntöisesti klo 12-20 välisenä aikana, joka sovitaan erikseen.

Lisäksi pluspalveluun on saatavana kasaus lisämaksusta. Tällöin saatte tilauksenne kotiin tuotuna, palvelun kera ja vielä kasattuna!

Huonekalun koottuna kuljettaminen on huomattavasti erilaista kuin osina paketissa. Kasattu huonekalu vaatii enemmän tilaa, huolellisuutta ja ammattitaitoa, jotta se saadaan ehjänä perille. Tämä saattaa vaikuttaa toimitusaikaan +0-2 viikkoa, riippuen sekä kasaajien että tavaroiden saatavuudesta. PLUS -palvelun paketin hinta rakentuu etäisyydestä ja palveluista. Voit tarkastaa sen hinnan tuotteen yhteydessä kirjoittamalla postinumeronne sille varattuun kenttään. Huomaathan, että Pluspalvelu ei ole saatavana kaikkialle. Näet palvelun saatavuuden postinumeron mukaan (jos saat hinnan, niin palvelu on saatavana. Muussa tapauksessa tulee ilmoitus, että ota yhteys myyntiimme).

Huomaathan että otamme kuljetusmaksun vain kerran! Jos tilaat enemmän tuotteita kerralla, ei kuljetusta tarvitsee maksaa kuin yhdestä (isoimmasta) tuotteesta!

Mistä löydän tarkan kasaushinnan ?

Jokaisen tuotteen alla on kasaushinta eriteltynä. Huomaathan, että kasauspalvelua ei saa perus Kotiovelle kuljetuksen kanssa, vaan vaatii aina Pluspalvelu kuljetuksen.

VERKKOKAUPPAMME TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Voimassa 25.02.2009 alkaen

Myymälämme palvelevat teitä osoitteissa Soppeentie 18, 33470 Ylöjärvi ja Katsastusmiehentie 6, 13130 Hämeenlinna (Tiiriö).

Seuraavat sopimusehdot sisältävät Kalustetalo Juurikiven ja sen asiakkaiden välisen kaupankäynnin säännöt ja ehdot. Sopimusehtoihin ja niiden noudattamiseen sovelletaan Suomen lakia.

1. YLEISET EHDOT

Kalustetalo Juurikiven verkkokaupassa vaihtoehtoina ovat maksu Danske Bankin, Handelsbankenin, Tapiolan, Ålandsbankenin, S-pankin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Nooa Säästöpankin, Osuuspankin ja Nordean verkkopankit, sekä Collector- ja Jousto lasku/osamaksu tai ennakkolaskulla. Ennakkolasku postitetaan asiakkaalle kotiin, jolloin asiakas voi maksaa sen joko netin kautta tai pankin konttorissa.

Kalustetalo Juurikivi pidättää oikeudet kaikkiin kuluttajakaupan lakien ja sääntöjen mukaisiin muutoksiin Internet-kaupassa ja kaupankäynnissä. Muutoksiin sisältyvät muun muassa sopimusehtojen ja niiden osa-alueiden muutokset ja täydennykset, hintamuutokset, malliston muutokset, maksamiseen ja kuljetukseen liittyvät muutokset, verkkokaupan sisäisten järjestelmien ja verkkokaupan sivustoilla liikkumiseen ja asioimiseen liittyvät muutokset. Muutokset ovat voimassa aina siitä päivästä lukien, jolloin Kalustetalo Juurikivi on ne sivustoillaan www.juurikivi.fi julkaissut.

2. TILAAMINEN / SOPIMUKSEN TEKEMINEN

Ostamisen yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät ohjeita osiosta. Ostamisen ohjeet ovat sopimusehtojen mukaiset.

Tilauksessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sivustojen tilauskaavakkeella ovat valmiiksi näkyvillä tilattavaksi halutut tuotteet, niiden ominaisuudet ja hinnat, maininta maksutavasta ja kotiinkuljetuksesta hintoineen.

Tilaaja on aina vastuussa tilaamiensa tuotteiden itse valituista ominaisuuksista, ja velvollinen tarkistamaan ne halutuiksi ennen tilauksen lähettämistä eteenpäin verkkokaupan tilaamiseen varatuilta sivuilta.

Asiakkaan lähetettyä tilauksen on tehty sopimus sitova. Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi molemminpuolisesti, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan sopimushetkellä voimassa olleita tilaus- ja sopimusehtoja kaikilta osin. Tilauksen tehtyään asiakkaan on katsottu hyväksyneen tilaus- ja sopimusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat, ja ymmärtäneen informaatiokuvakkeiden sisällön. Esimerkkinä, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa nettikaupan sivuilla esitellyistä värimalleista.

Kalustetalo Juurikiven käsittelemästä ja hyväksymästä tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus. Tilausvahvistus saapuu asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen yleensä noin vuorokauden kuluessa tilauksen lähettämisestä. Tilausvahvistus sisältää tilauksen numeron, Kalustetalo Juurikiven yhteystiedot, asiakkaan tiedot, tuotteen pääominaisuudet, kuljetuksen ja tuotteiden hintatiedot, maksuehdot ja maininnan takuusta, jos se ylittää kuluttajansuojalain mukaisen takuun.

Kalustetalo Juurikivi on sitoutunut toimittamaan sopimuksen mukaisen tuotteen voimassa olleiden hintojen, ominaisuuksien ja tilausehtojen mukaisesti. Kalustetalo Juurikivi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle kuluttajansuojalain mukaisesti viipymättä, jos tuotteen ominaisuudet tai toimitusajat ovat muuttuneet sivustoilla sopimushetkellä ilmoitetusta poikkeaviksi. Tällöin asiakkaalla on myös oikeus tuotteen vaihtamiseen tai tilauksen perumiseen.

3. HINNAT

Tuotteiden hinnat ovat voimassa aina siitä päivästä lukien, kun ne ovat julkaistu Kalustetalo Juurikiven Internet-sivustoilla www.juurikivi.fi. Hinnan korotukset tai laskut eivät vaikuta aiemmin tehtyihin kauppoihin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta. Kuljetuksen erillinen hinta näkyy ostoskorissa tuotteiden koon mukaan. Tuotteet toimitetaan usein osina, jos ei kuvauksessa toisin mainita.

Tuotteiden hinnat ovat muuttuvia tarjousten, kampanjoiden yms. niihin vaikuttavien asioiden johdosta. Jokainen tilaus käsitellään tilauksen tekemisen ajankohtana voimassa olleiden hintojen, toimitusaikojen, tuotteiden ominaisuuksien ja sopimusehtojen mukaisesti.

4. TOIMITUS JA KULJETUS

Kalustetalo Juurikivi on sitoutunut toimittamaan tuotteet asiakkaalle mainittujen toimitusaikojen puitteissa. Kalustetalo Juurikivi ei kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin se ei ole osallinen, eikä itse pysty vaikuttamaan. Tälläisiä ovat mm. maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista johtuvat viivästykset. Lisäksi huomaathan, että viikonloppuisin tehdyt tilaukset eivät välttämättä ehdi seuraavan viikon kuormaan. Joulukuussa tehtyihin tilauksiin voi mahdollisesti tulla viikko-pari lisäaikaa. Suurin osa sohva- ja nojatuolitilauksista ei enää kerkiä jouluksi, vaan menee tammikuulle.

Tuotteet toimitetaan osina, jos tuotteen kuvauksessa ei toisin mainita.

Kalustetalo Juurikivi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle tuotteen saatavuuteen, toimitusaikoihin tai tuotteen laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä muutoksista asiakkaalle kuluttajansuojalain mukaisesti viivytyksettä, ja viimeistään ennen tuotteessa mainitun toimitusajan päättymistä.

Tuotteiden kotiinkuljetuksen asiakkaalle hoitavat useat luotetut kuljetusliikkeet. Kuljetusliikkeet toimittavat tuotteet tilausajankohtana voimassa olleiden toimitusaikojen sisällä. Huomaathan, että Lapin haja-asutus alueet, kesämökki ja loma-asunto toimitukset sovittava erikseen, koska osoite on usein hyvin syrjässä jakoreiteiltä. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen kuljetusta yhteyttä asiakkaaseen. Jos ajankohta ei sovi, voi sitä muuttaa korkeintaan yhden (1) arkipäivän pidemmälle veloituksetta. Jos vastaanottaja ei ole sovittuna ajankohtana paikalla, perii kuljetusyritys siitä hukkakäynti- ja uudelleentoimitusmaksun, joka veloitetaan vastaanottajalta.

Kotiinkuljetus ei sisällä rahaliikennettä. 

Kuluttajakaupan mukaisesti Kalustetalo Juurikivi on vastuussa tuotteesta, jos se häviää tai rikkoutuu asiakkaalle toimitettaessa. Tuotteen vahingoittuessa tai hävitessä Kalustetalo Juurikiveen palauttamisen yhteydessä, on tuotteesta vastuussa asiakas tai kuljetuksesta vastuussa ollut kuljetusliike.

Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan toimitusosoitteen tarkasti. Kalustetalo Juurikivi ei vastaa minkäänlaisista seuraamuksista, eikä kuluista, jos asiakas on ilmoittanut osoitetietonsa virheellisesti tai ei ole ilmoittanut muuttunutta toimitusosoitetta ajoissa tai ollenkaan. Siinä vaiheessa, kun kuljetuksen hoitava kuljetusliike on ottanut tuotteen kuljetettavakseen, ei osoitetietoja voi enää muuttaa.

Asiakkaan ostaessa useamman kuin yhden tuotteen kerralla, tuotteet saattavat saapua erikseen toimitettuina. Tuotteiden vastuu- ja toimitusperiaatteissa toimitaan kohtien 4.1. -4.6. mukaisesti. Eri tuotteiden toimitusajat asiakkaalle ovat täysin riippuvaisia verkkokaupan sivustoilla tuotteille ilmoitetuista toimitusajoista.

Kuljetuksen vastaanotto ja kuljetusvauriot: Tuotteen luovutushetkellä asiakkaan tulee tarkistaa pakkausten ulkonäkö. Tämän vuoksi asiakkaan täytyy olla vastaanottamassa tuote silloin, kun se tuodaan. Hukkakäynnistä kuljetusyritys perii noin 30 euron suuruisen korvauksen, joka laskutetaan suoraan vastaanottajalta. Kuljetuksen aikana aiheutuu joskus pakkausten repeämisiä tai kolhiintumisia. Jos pakkauksessa on huomattava ulkoinen vahinko, on vahingosta mainittava rahtikirjaan vahingon havaitsemisen yhteydessä. Jos rahtikirjaan ei ole merkitty kuljetusvauriota, ei kuljetusyhtiö ota vastuuta vauriosta ja voi tuotteen korvausvelvollisuus siirtyä asiakkaalle. Tuotteen vauriosta on ilmoitettava välittömästi Kalustetalo Juurikiven asiakaspalveluun mieluiten sähköpostitse kalustetalo@juurikivi.fi ja liittää mukaan 1-2 kuvaa vauriosta. Ilmoittamisen nopeudesta riippuu se, miten nopeasti asiakas saa korvaavan tuotteen tai tuotteen osan vaurioituneen tilalle. Vaurioituneista osista on kuitenkin ilmoitettava ennen tuotteen kasaamista.

Älä huoli; jos merkitset vaurion rahtikirjaan, saat korvaavan tuotteen tai sen osan mahdollisimman nopeasti.

Mikäli asiakas on jo vastaanottanut tuotteen ja huomaa siinä edellä mainitun vahingon, on asiakkaan viipymättä ilmoitettava asiasta Kalustetalo Juurikiven asiakaspalveluun osoitteessa kalustetalo@juurikivi.fi. Epäselvissä tapauksissa, jos asiakas ei edellä mainittua vahinkoa ole ilmoittanut 7 päivän sisällä sen vastaanottamisesta, saattaa vahinko koitua asiakkaan tappioksi. Kalustetalo Juurikivi ei vastaa ilmoittamatta jätetyistä virheistä tai vahingoista.

5. PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän mahdollisuus tutustua tuotteeseen. Palautukseen oikeuttava aika lasketaan tavaran vastaanottamispäivästä alkaen.

Tuotteeseen tutustuminen katsotaan määrältään ja laadultaan sellaiseksi, kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin myymälässä tuotetta ostaessaan. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön tutustumisaikana ja se pitää pakata siististi alkuperäiseen pakettiinsa. Jos tuote on kasattu tai kasattu ja sitten purettu, tai kärsinyt jälkiä tai vaurioita tutustumisen johdosta, katsotaan se otetuksi käyttöön.

Ennen tavaran palauttamista tulee ottaa yhteys asiakaspalveluun mieluiten sähköpostitse osoitteeseen kalustetalo@juurikivi.fi. Asiakaspalvelu antaa ohjeet tuotteen hyväksyttyyn palauttamiseen.                  

Kalustetalo Juurikivi ei vastaa palautuksesta, jonka asiakas on tehnyt ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun ja ilman vaadittuja toimenpiteitä. Tällöin voidaan katsoa toisen osapuolen rikkoneen sopimusehtoja, eikä palautusta katsota hyväksytyksi.

Palautus ei ole mahdollinen tuotteille, joissa on vakiovalikoimasta poikkeavia muutoksia. Näitä ovat verhoillut huonekalut, jotka ovat verhoiltu asiakkaan toivomalla kankaalla, sekä tilauksesta asiakkaan valitsemalla ei-vakiovärillä käsitellyt tuotteet. Lisäksi erikoistyöt kuten mittamuutokset.

6. TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse palautusohjeet, joissa kerrotaan yksityiskohtaiset ohjeet tuotteen pakkaamisesta, pakkaukseen liitettävistä tiedoista ja tuotteen lähettämisestä. Asiakkaan tulee liittää pakkaukseen kuljetukseen vaadittavat asiakirjat ja erityistiedot, jos niistä on mainittu sähköpostitse lähetetyssä palautusohjeessa, ja tuotteeseen tulee liittää kopio ennakkolaskun maksukuitista/tulosteesta.

Palautustapauksissa asiakas on velvollinen kuljettamaan tuotteen lähimpään kuljetusliikkeen toimipaikkaan (esimerkiksi Matkahuoltoon) palautuskuljetusta varten. Poikkeuksena ovat suurikokoiset ja vaikeasti kuljetettavat tuotteet, jotka kuljetusliikkeet noutavat asiakkaan luota. Asiakasta informoidaan aina kyseessä olevan tuotteen käytännöstä henkilökohtaisesti.

Tuotteen kokonaissumma palautetaan asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa tuotteen palauttamisesta, jos tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.

Tilauksen alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta asiakkaalle. Palautuksen osalta kustannus asiakkaalle on sama kuin tuotteen toimituskulu koti-ovelle toimitettuna.

Jos tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, asiakas on velvollinen korvaamaan Kalustetalo Juurikivelle tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumishinnan välisen erotuksen. Tällöin palautamme tuotteesta ja kuljetuksesta maksetun hinnan vähennettynä edellä mainitulla erotuksella. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti.

7. TAKUU

Asiakkaan tulee säilyttää Kalustetalo Juurikivi Oy:n lähettämä tilausvahvistus tuotteen tilaamisesta sekä kuitti/tuloste ennakkolaskun maksamisesta takuuehdon täyttämiseksi. Annamme kaikille tuotteille vähintään kuluttajansuojalain mukaisen puolen vuoden eli kuuden kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivästä lukien.

Pidemmistä takuuajoista mainitaan kunkin pidemmän takuun omaavan tuotteen kohdalla erikseen. Tavarantoimittajat vastaavat tuotteidensa laadusta takuuaikana.

8. REKLAMAATIOT

Kalustetalo Juurikivi vastaa siitä, että asiakas saa tuotteen kotiinsa uutena ja sopimuksen mukaisena. Kuljetuksesta johtuneesta paketin repeämisistä tai kolhiintuneista paketeista on ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, mikäli ne ovat aiheuttaneet tuotteelle vauriota. Lisäksi alkuperäiset pakkaukset pitää olla näytettävänä kuljetusvaurion sattuessa.

Jos tuotteessa kuluttajansuojalain mukaisen kuuden kuukauden aikana tuotteen normaalissa ja asianmukaisessa käytössä ilmenee virhe tai vaurio, katsotaan sen olleen tuotteessa jo ostohetkellä. Tällöin Kalustetalo Juurikivi vastaa tuotteen korjauttamisesta tai korvaavan tuotteen toimittamisesta asiakkaalle. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen viasta asiakaspalveluun välittömästi sen havaittuaan mieluiten sähköpostiin kalustetalo@juurikivi.fi. Asiakaspalvelu informoi asiakasta jatkotoimenpiteistä henkilökohtaisesti.

Kalustetalo Juurikivi Oy ei vastaa:

*Tuotteen väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioista.

*Asiakkaan huolimattomuudesta ja ymmärtämättömyydestä johtuneista vaurioista, esimerkiksi tuotteen kasaamiseen liittyvissä asioissa.

*Tuotteen normaalin käytön aiheuttamasta tuotteen kulumisesta, esimerkiksi patjan tai sohvan istuimen normaalista muotoutumisesta käytön aikana tai tuotteen lakkapinnan himmenemisestä käyttöhankauksen takia.

*Normaalista puulaadun käyttäytymisestä sellaisten tuotteiden kohdalla, jotka erillisessä informatiivisessa kuvauksessa on todettu käsitellyksi vanhanaikaisen näköisiksi, valmistettu uunikuivaamattomasta kierrätysmännystä ja joihin on mainittu kuuluvan naulanjälkiä ja halkeamia. Näiden tuotteiden reklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti ja edellä mainitut asiat huomioon ottaen.

9. MUUT EHDOT JA VASTUUT

Kalustetalo Juurikiven verkkokaupan asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaan on esitettävä holhoojan yhteystiedot ja suostumus alaikäisen asioimiseen verkkokaupassa.

Kalustetalo Juurikivi ei vastaa asiakkaan tekemistä mittausvirheistä, jolloin esimerkiksi kulmadivaanin osat eivät mahdu ulko-ovesta sisälle tai pitkät tuotteet eivät mahdu kääntymään eteisen kulmista. Kalustetalo Juurikivi ei vastaa myöskään edellä mainitusta johtuneista tilanteista, jolloin tuotetta on jouduttu säilyttämään sellaisessa tilassa, esimerkiksi ulkoilmassa, että tuotteesta on saattanut esimerkiksi kastumisen takia tulla myyntikelvoton, vaikka olisikin alkuperäisessä pakkauksessaan. Tällaisissa tapauksissa emme hyväksy tuotteen palauttamista, vaan lähetämme tuotteen takaisin asiakkaan kustannuksella.

Tapaukset ja tilanteet, joista näissä sopimusehdoissa ei ole mainintaa, käsitellään Suomen lain ja kuluttajakaupasta säädettyjen lakien ja sääntöjen mukaan.

Henkilökohtaiset tarjoukset ovat voimassa kaksi (2) kokonaista työviikkoa, jos ei toisin sovittu.

Mikäli asut toisessa EU-maassa tai muualla ulkomailla, ota ennen tilausta yhteyttä meihin. Lähetettävät lähetykset lähetetään kirjattuna, jolloin normaalit kotimaan toimituskulut eivät päde.

10. EVÄSTEET

Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeitä käytetään verkkopalvelun helpottamiseksi. Samalla saamme aineistoa sivuston kehittämiseksi. Evästeet tallentavat tekstitiedostoja selaimeesi. Kun tietyt tiedot ovat tallentuneet (esim. lomakkeelle antamasi tiedot), tietoja ei tarvitse antaa uudestaan sivuilla käydessä. Sivustollamme ei ole käytössä evästeitä, joita ilman sivusto ei toimi. EU-lainsäädäntö edellyttää, että käyttäjiltä pyydetään hyväksyntä sivun toiminnan kannalta ei välttämättömien evästeiden käyttöön. Käytämme evästeitä myös lomakkeiden tietojen tallentamiseen ennen lomakkeen lähettämistä. Selaimesi ohjesivulla kerrotaan, miten voit hallinnoida evästeiden käyttöä, esimerkiksi poistaa koneellasi jo olevat evästeet tai estää ns. kolmatta osapuolta (esim. Googlen tilastointi tai Facebook) seuraamasta toimintaasi verkossa.


Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg