Tuotteet

Parvisängyt

Ada parvisänky pöydällä 90 (koivu)
Värivaihtoehtoja
Ada parvisänky pöydällä 90 (koivu)
645 € 452

Parvisänky on kätevä tapa säästää tilaa, sillä sen alle mahtuu korkeudesta riippuen joko oleskelutila, työpiste, leikkipaikka tai säilytettävää tavaraa. Onko etsinnässä korkea parvisänky, puolikorkea parvisänky vai matalampi vaihtoehto? Kun on aika hankkia parvisänky lapselle, tutustu Juurikiven valikoimaan! 

Meiltä löydät monenlaiset laadukkaat parvisängyt. Esimerkiksi liukumäellä varustettu malli tekee kullannuppusi heräämisestä hauskaa. Leveä parvisänky voi toimia myös aikuisten parvisänkynä, kun malli on riittävän tukeva. Valikoimassamme ovat mm. Johanna, Kiira ja Joa parvisängyt, sekä värikkäät Stompa UNO S ja laadukkaat Hoppekids parvisängyt. Löydät laajasta valikoimastamme mitä hauskimmat, hienoimmat ja laadukkaat parvisängyt! 

Käytännöllinen parvisänky on mitä mainion ratkaisu, kun halutaan säästää tilaa. Tutustu parvisänkyjen kattavaan valikoiaan ja tee tilaus kätevästi verkkokaupassamme! Voit tulla myös tutustumaan tuotteisiin myymäläämme! Saat tuotteet kotiinkuljetettuna ja valmiiksi kasattuna. Katso myös laaja kerrossänkyjen valikoimamme. 


Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg