Tuotteet

Matot

Aari matto
Aari matto
269 € 188
Aho matto, valkoinen
Värivaihtoehtoja
Aho matto
212 € 180
Alexa matto, terra miljöö
Värivaihtoehtoja
Alexa matto 179
Altay matto miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Altay matto
310 € 278
Anatolia matto miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Anatolia matto
310 € 284
Ance matto miljöökuva, Metalwood sohvapöytä (korisetti) myydään erikseen.
Värivaihtoehtoja
Ance matto
96 € 86
Anniversary flower villamatto Design Jukka Rintala, rosa
Värivaihtoehtoja
Anniversary flower villamatto Design Jukka Rintala
1445 € 1228
Aqua matto miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Aqua matto
162 € 138
Ashiyan matto miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Ashiyan matto
310 € 278
Aurea matto Design Jukka Rintala miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Aurea matto Design Jukka Rintala
161 € 137
Ava viskoosimatto miljöökuva
Värivaihtoehtoja
Ava viskoosimatto 75
Avela chenillematto
Värivaihtoehtoja
Avela chenillematto
29 € 26

Matot

Valikoimastamme löytyy sopiva matto kodin jokaiseen tilaan, mm. keittiömatot, olohuoneen matot ja eteisen matot. Kätevät käytävämatot, tyylikkäät juuttimatot ja hamppumatot ja ihanat pyöreät matot sopivat tilaan kuin tilaan. Löydät meiltä mm. perinteiset puuvillamatot, ihanat villamatot sekä nukkamatot ja muovimatot. Lapsien mieleen valikoimastamme löytyy ihania värejä sekä suosikit, kuten liikennematot. Piristä kotisi sisustusta laadukkaalla ja kauniilla matolla. Tilaa matto Juurikiven verkkokaupasta kotiinkuljetuksella tai tule ostoksille myymäläämme. 


Puuvillamatot

Puuvillamatto on kevyt ja monikäyttöinen, joka soveltuu keittiöön, käytäville, aittoihin ja saunakamareihin. Puuvillamatot ovat helppohoitoisia, vesipestäviä ja ne voidaan kääntää tarvittaessa ympäri.


Villamatot

Villamatto on kevyt ja pehmeästä luonnonmateriaalista tehty kaksipuoleinen matto, joka tuo huoneeseen lämmintä tunnelmaa. Villa on helppohoitoinen materiaali, jonka voi puhdistaa helposti imuroimalla ja tuulettamalla.


Nukkamatot

Nukkamatto on laadukas jalkoja hellivä kodin sisustuselementti, joka sopii hyvin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Nukkamaton materiaali on pääasiassa laadukasta villaa tai tekokuitua kuten polypropeenia. Nukkamatot hellivät jalkoja ja ovat hyvä valinta vähän lialle alttiisiin tiloihin ja koteihin.


Muovimatot

Muovimatto on kevyt ja matoista helppohoitoisin. Tahrat ja lika on helppo pyyhkiä kostealla liinalla. Siksi muovimatto sopii erityisen hyvin keittiöön tasojen eteen tai pöydän alle. Muovimaton voi pestä myös haaleassa 30-asteisessa vedessä.


Viskoosimatot

Viskoosimatto tuntuu samettiselta jalkojen alla. Monissa viskoosimatoissa on kaunis ja erottuva kohokuvio, joka antaa matolle erottuvuutta. Viskoosimatto on helppo hoitaa säännöllisellä imuroinnilla ja tuuletuksella.


Kynnysmatot

Kodin sisustamisen voi aloittaa jo heti eteisessä ovelta ja toivottaa vieraat tervetulleeksi kauniilla kynnysmatolla. Kynnysmatto on käytännöllinen kurakaappari, joka pysäyttää suuren osan liasta, hiekasta ja ulkoa tulevasta pölystä eteiseen helpottaen kodin puhtaanapitoa.


Liikennematto

Jokaisen pikkupojan ja -tytön oman huoneen suosikkimatto. Valikoimastamme löydät niin tyttöjä kuin poikia kiinnostavat liikennematot.


Kylpyhuonematot

Ihanan pehmeä nyppypintainen kylpyhuonematto sopii kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Kylpyhuonematto kuivaa jalat tehokkaasti ja se on helppo pestä koneessa.


Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg