Tuotteet

Puusängyn valinta

Puusängyt Juurikivi


Puusängyt ovat edelleen suosittuja ja ajattomia. Puusängyllä luot valintasi mukaan makuuhuoneeseen klassisen, modernin, romanttisen tai rustiikkisen sisustustyylin. Laadukkaasti valmistettu puusänky kestää vuodesta toiseen. Se on kaunis huonekalu, ja mukavuudesta ei tarvitse tinkiä, kun valitset nukkujalle sopivan patja ja sijaupatjan puusänkyysi.


Puusänky sopii erittäin hyvin rustiikkiseen sisustustyyliin, mutta myös skandinaaviseen sisustukseen. Laadukas puusänky on pitkäaikainen kumppani ja huonekalu, joka kestää.


Yhtä puurunkoa on monesti löydettävissä useammassa kuin yhdessä koossa, yleisimmin leveydeltään 80, 90, 120, 160 tai 180 cm. Myös puun väri on suurimmassa osassa sängyistä itse valittavissa. Kauttamme saat myös puusänkyjä erikoismitoilla!


Juurikiven mallistossa kaikkien puusänkyjen mukana tulee sälepohja. Sälepohja auttaa jakamaan patjan painon tasaisesti koko sängyn leveydelle parantaen näin sängyn mukavuutta ja patjan ikää.


Etsitkö laverisänkyä? Säilytystilaa vuodevaatelaatikolla? Kätevää, vedettävää varavuodetta? Kaikki nämä vaihtoehdot löytyvät puusänkyjemme valikoimasta. Huonekalujen verkkokaupastamme löydät kaiken perinteisen puusängyn ja modernin divaanisängyn väliltä. Monen valmistajan puusängyn värin pääset itse valitsemaan sisustukseesi sopivaksi.


Tilaa puusänky kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella ja valmiiksi kasattuna makuuhuoneeseesi, tai tule tutustumaan monipuoliseen puusänkyvalikoimaan myymäläämme! Autamme mielellämme oikean sängyn valinnassa.Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg