Tuotteet

Vuodesohvan valinta

Vinkit vuodesohvan valintaan


Kun sinulla on tarve majoittaa vieraita, vuodesohva on oiva ratkaisu. Vuodesohva on nappivalinta, jos kotonasi ei ole tarpeeksi tilaa ja haluat maksimoida tilankäytön. Vuodesohvaa ei välttämättä ole pakko käyttää vuoteena, vaan sen voi levittää esimerkiksi pötköttämistä ja rentoutumista varten. 


Vuodesohvat tarjoavat useimmiten sisäänrakennetun säilytysratkaisun, jonne voit säilöä vuodevaatteet. Sinne voi näppärästi sijoittaa myös muita tavaroita pois näkyviltä.


Sopivan kokoinen ja mallinen sohva


Vuodesohvia on monenlaisia. Löydät niitä normaaleina sohvamalleina, divaanisohvana, kulmasohvana tai jopa nojatuolin muodossa.


Samat asiat pätevät niin vuodesohvan kuin tavallisenkin sohvan valinnassa. Kuinka monta istujaa sen tulee mahduttaa? Minkälainen tila on käytössäsi? Minkälaiseen käyttöön vuodesohva tulee?


Vuodesohva on ratkaisu pieniin tiloihin


Vaikka vuodesohva maksimoi tilankäyttöä, sille tulisi varata enemmän tilaa kuin normaalille sohvalle vuodeominaisuutta käytettäessä. Kannattaa sisustusta suunniteltaessa huolehtia, että taitettavan vuodesohvan edustalla on reilusti tilaa, tai sen edessä olevat huonekalut on helposti ja kevyesti siirrettävissä. Sama pätee myös ulosvedettävään vuodesohvaan ja futoniin, jotka myös vaativat tilaa sohvan edestä.


Taittopatja on myös oivallinen ratkaisu, jos haaveilet vuodesohvasta. Niiden avulla saat kätevästi päivitettyä puusohvan, laverisohvan tai sohvasängyn ulkonäköä, mutta tarvittaessa myös muokattua vuoteen yökyläilijöille. 


Clic-clac-mekanismilla toimivat vuodesohvat vaativat tilaa sohvan takaa; kun sohva levitetään sängyksi, sen selkänoja työnnetään taaksepäin.


Mukavuus edellä


Kun tilaa ei ole käytössäsi paljon, vuodesohva voi olla oikea ratkaisu sinulle. Jos tarkoituksenasi on käyttää vuodesohvaa myös pääasiallisena sänkynä, sinun on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota vuodesohvan mukavuuteen. Suurinosa vuodesohvista on tarkoitettu varavuoteiksi tilapäiseen käyttöön. Muutamia poikkeuksia on. Kysy niistä lisää ammattitaitoisilta myyjiltämme, he opastavat sinua mielellään.


Vuodesohvien mekaaniset järjestelmät voivat tehdä vuodesohvista hieman epämukavampia verrattuna normaaliin sohvaan. Esimerkiksi lisäämällä vuodesohvan päälle petauspatjan, sohvan mukavuutta on mahdollista lisätä.


Vaivattomat vuodesohvat


Vuodesohvalla majoitat vieraasi vaivatta ja vieläpä mukavasti – tilaa siis oma vuodesohvasi Juurikiveltä! 


Valikoimissamme on monen eri valmistajan laadukkaita vuodesohvia, joihin voit itse valita mieltymyksiisi sopivan verhoilukankaan. 


Vuodesohva on erityisesti pienen kodin pelastus, koska vuodesohvan avulla saat samassa paketissa sekä sohvan että varavuoteen vieraitasi varten. Valitse helppokäyttöinen taittosohva, mielettömän mukava vuodesohva tai tilaihme vuodetuoli. Kurkkaa myös tyylikkäät divaanisohvat ja kulmasohvat!Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg