Tuotteet

Kerros- ja parvisängyn osto-opas

Kerrossängyn ja parvisängyn osto-opas


Kun olet ostamassa uutta sänkyä, on harkinta paikallaan. Sängyssä tulee vietettyä noin kolmasosa päivästä, joten on tärkeää, että sänky sopii juuri omiin tarpeisiin. Tästä ostajan oppaasta löydät apua sopivan parvisängyn ja kerrossängyn valintaan. Samalla pääset tutustumaan laajaan vaihtoehtojen kirjoon!


Kerrossänky ja parvisänky säästävät tilaa


Kerrossänky on hyvä valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen, kun samassa huoneessa on useampi nukkuja. Kerrossänky säästää lattiatilaa tehokkaasti, ja näin leikkimiseen sekä muuhun touhuiluun vapautuu pinta-alaa. Lisäksi osa esimerkiksi Stompa UNO -sarjan kerrossängyistä sisältää säilytystilaa, jolloin sängyn alle saa piiloon osan huoneen tavaroista. Meillä on valikoimissa myös kerrossänkyjä, jotka voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Tästä esimerkkinä ovat Hoppekids Premium kerrossänky ja Johanna kerrossänky.


Parvisänky sopii yhdelle nukkujalle, ja myös se on tilaa säästävä ratkaisu. Korkean parvisängyn alle mahtuu esimerkiksi koulupöytä, ja matalamman parvisängyn alla on reilusti tilaa säilytykseen. Esimerkiksi Stompa UNO -sarjan matalien parvisänkyjen joukossa on lokerikoilla varustettuja vaihtoehtoja, ja sarjan korkeiden parvisänkyjen valikoimassa on muun muassa malleja kulmasohvan sekä koulupöydän kera!


Kerrossängyn valinta


Kerrossängyn väri on usein valkoinen tai puunvärinen. Useissa kerrossängyissä on kuitenkin lisäosina värikkäitä säilytyslokeroita, joista voi valita huoneen sisustukseen parhaiten sopivat sävyt.


Kerrossängyn leveys on yksi valintaan vaikuttava seikka. Vaihtoehtoja ovat 70 cm, 80 cm, 90 cm ja 120 cm. Osaa kerrossängyistä on saatavilla useissa leveyksissä. Kerrossänkyjä on olemassa korkeiden lisäksi myös matalia malleja, esimerkiksi Johanna matala kerrossänky


Yleensä kerrossänky on tarkoitettu kahdelle nukkujalle, mutta myös kolmelle henkilölle tarkoitettuja malleja on olemassa. Tästä esimerkkejä ovat Hoppekids Premium kerrossänky kolmelle ja Johanna kerrossänky kolmelle. Yhdessä Johanna kerrossängyssä on kolme sänkyä päällekkäin.


Kerrossängyn tikkaat ovat joko pysty- tai viistomallia, ja sopivimman tikasmallin voi myös valita itse. Tikkaiden kätisyys on yleensä vaihdeltavissa. Lisäksi sänkyjä löytyy erillisillä askelmilla varustettuina.


Parvisängyn valinta


Parvisängyn korkeus voi olla korkea, puolikorkea tai matala. Esimerkiksi Johanna korkean parvisängyn alle mahtuu pöytä tai pikkusohva, ja Hoppekids Premium puolikorkeasta parvisängystä pääsee alas hauskasti liukumäkeä pitkin!


Kuten kerrossänkyjen, myös parvisänkyjen leveys vaihtelee 70 cm:stä ylöspäin. Parvisänkyjen väri voi olla valkoisen ja puunvärisen lisäksi myös mustaa sisältävä, kuten Stompa UNO parvisängyissä. Kirkkaita lisävärejä moneen sänkyyn tuovat säilytyslokerikot. 


Parvisänkyihin on saatavilla viisto- ja pystytikkaita. Monissa malleissa on lisäosina sängyn alle sijoitettava lokerikko, koulupöytä, sohva, hylly tai vaatekaappi. Parvisänky voikin siis olla nukkumapaikan lisäksi myös monipuolinen tilaihme!


Edullinen parvisänky tai kerrossänky löytyy Juurikiveltä


Juurikivi tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita kerrossänkyjä ja parvisänkyjä. Vaihtoehtoja on monenlaisia sekä monen värisiä, ja hintamme ovat edullisia. Meiltä saa esimerkiksi laadukkaat Hoppekids Premium -sängyt, värikkäät Stompa-sängyt sekä kestävät Johanna-sängyt.


Voit vierailla myymälässämme tai tehdä tilauksen verkkokauppamme kautta. Toimitamme kaikki sängyt kotiin asti. Tervetuloa hyville sänkyostoksille!Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg