Tuotteet

Moottorisängyn osto-opas

Moottorisängyn osto-opas


Sängyn ostaminen on iso päätös, jota kannattaa harkita tarkkaan. Sängyssä vietetään monta tuntia aikaa päivässä, ja eri ihmisten erilaiset mieltymykset sekä kehon tarpeet tulisi ottaa huomioon valinnassa. Uusi sänky onkin tärkeä satsaus omaan hyvinvointiin.


Mikäli pohdit moottorisängyn ostamista, tutustu tähän moottorisängyn ostajan oppaaseen. Jos et ole vielä varma, minkä tyyppisen sängyn haluaisit, perehdy myös jenkkisängyn sekä puusängyn valintaoppaaseen. Me autamme sinua sopivan sängyn löytämisessä! 


Moottoroidun sängyn hyödyt keholle


Moottorisänky on ergonominen ja säädettävissä oleva sänky, jossa nukkumisasentoa voi säätää juuri itselle sopivaksi. Tästä on keholle monenlaisia hyötyjä. Sopiva nukkumisasento ehkäisee esimerkiksi selän ja niskan jumituksia sekä kiputiloja. Säätämällä moottoroidun sängyn yläpäädyn sopivaan ja itselle mukavaan asentoon saa myös nukkuessaan tarvitsemansa tuen selälle.


Selän ja niskan seudun lisäksi moottorisänky auttaa jalkoja. Mikäli jaloissa on verenkierto-ongelmia, voi sängyn alapäätyä kohottaa. Tästä voi olla hyötyä myös rasittuneiden jalkojen palautumisprosessissa sekä selän tukemisessa. Keho kiittää, kun se saa levätä mahdollisimman hyvässä asennossa.


Moottorisängystä apua yleisiin vaivoihin


Moottoroitu sänky voi olla avuksi kuorsauksesta kärsivälle. Kohottamalla hieman sängyn yläpäätyä ovat hengitystiet auki paremmin, mikä voi vähentää kuorsaamista. Päädyn nosto voi vähentää myös uniapneasta kärsivien hengityskatkoksia. 


Moottorisängyn päädyn nostaminen ja hengitysteiden avoimempina pysyminen voi helpottaa flunssaista oloa, jolloin unenlaatu nuhaisena ja yskäisenä paranee. Se saattaa myös lieventää refluksitaudin oireita ehkäisemällä vatsahappojen nousemista ylöspäin ruokatorveen.


Muut moottorisängyn hyödyt


Moottoroitu sänky on erinomainen valinta seniorisängyksi. Hyvän nukkumisasennon lisäksi sitä voidaan säätää niin, että sängystä ylös nouseminen onnistuu helpommin. 


Moottorisänky sopii hyvin myös henkilöille, jotka lukevat paljon sängyssä. Kirjaa tai lehteä ei tarvitse pidellä pään päällä, kun sängynpäätyä nostamalla saa mukavammankin lukuasennon. Myös televisiota sängyssä katseleville moottorisänky on mainio tuote.


Moottorisängyn valinta


Moottorisängyt ovat ääneltään hiljaisia. Niissä on langallinen tai langaton kaukosäädin, josta toimintoja voi ohjata. Joissakin malleissa on myös mobiilisovellus, jolloin sänkyä voi säätää älypuhelimen avulla.


Moottorisängyn patja

Moottoroiduissa sängyissä patjan kovuus valintaan samalla tavalla kuin muissakin sängyissä. Pehmeimmät patjat sopivat kevyemmille nukkujille ja kovimmat painavammille nukkujille. Painoluokat ovat suuntaa antavia, ja patjan jämäkkyyden voi valita toki myös mieltymystensä mukaisesti joko pehmeänä tai kovempana. Mikäli moottorisänky valitaan parisängyksi, on molemmille nukkujille mahdollista valita myös oma erilainen patja.


Moottorisängyn väri

Moniin moottorisänkyihin voi valita mieluisimman kankaan värin. Moottorisängyn väri voikin siis olla mustan, valkoisen, harmaan tai ruskean sävyinen. Sängynjalkoihin löytyy kattavasti myös muita värivaihtoehtoja. Voit siis valita sisustukseesi parhaiten sopivimmat sävyt! 


Uuden moottorisängyn täydentää upea sängynpääty. Sängynpääty on kaunis yksityiskohta makuuhuoneessa, ja myös sen voi valita sisustukseen väreiltään ja tyyliltään sopivaksi.


Moottorisängyn leveys

Moottorisängyn leveys valitaan nukkujien määrän, omien mieltymysten sekä käytettävissä olevan tilan mukaan. Yhdelle nukkujalle sopivia vaihtoehtoja ovat 80–120 cm leveät sängyt. Kaksi nukkujaa mahtuu 140–180 cm leveään moottorisänkyyn. 


Mikäli sängyssä tulee pyörittyä paljon, voi leveämpi sänky olla kapeampaa mukavampi valinta. Myös tilan määrä makuuhuoneessa voi vaikuttaa sängyn koon valintaan.


Laadukkaat moottorisängyt Juurikiveltä


Sängyn materiaaleilla on väliä, jotta se kestäisi jatkuvassa käytössä. Valitsemalla laadukkaat materiaalit omaavan moottorisängyn saat tuotteelle mahdollisimman pitkän eliniän. 


Juurikiveltä löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita ja kestäviä moottorisänkyjä. Valmiin sänkypaketin lisäksi erikseen ostettavissa on myös moottoripohjia. Ne sopivat moniin puusänkyihin sekä metallisänkyihin, ja ne on mitoitettu patjan koon mukaan.


Kun etsinnässä on uusi moottoroitu sänky, käänny meidän puoleemme. Myyjämme kertovat sinulle mielellään lisätietoa sängyistä. Myös verkkokaupastamme tilatessa voit ottaa meihin yhteyttä. Toimitamme moottorisängyn makuuhuoneeseesi käyttövalmiina. Tervetuloa panostamaan parempiin yöuniin! Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg