Tuotteet

Divaani- ja kulmasohvan valinta

Vinkit divaani- ja kulmasohvan hankintaan


Sohva on yksi kodin tärkeimpiä ja arvokkaimpia hankintoja. Sohva määrittää vahvasti koko kodin tyyliä ja yleisilmettä. 


Huonekaluja valikoidessa kriteereinä on usein miellyttävä ulkonäkö ja sohvan kestävyys, sekä istumamukavuus. Kalusteen täytyy selvitä arjen kulutuksesta sekä muuttuvista olosuhteista, kuten mahdollisesta perheenlisäyksestä, juhlista ja lemmikeistä.


Divaani- tai kulmasohvalle mahtuu useampi ihminen kerrallaan, ja miksei myös kissa tai koirakin. Valikoimastamme löydät jokaiseen kotiin sopivat divaani- tai kulmasohvat. Voit myös suunnitella moduulisohvan omia tarpeitasi vastaavaksi. Meiltä löytyy valikoimista useita moduulisohvavaihtoehtoja. Lue meidän vinkkimme täydellisen divaani- tai kulmasohvan löytämiseen!


Minkälainen tila on käytössäsi?


Divaani- tai kulmasohva on erinomainen valinta silloin, kun sohvalle on hyvä mahtua enemmän kuin kaksi istujaa. Ne ovat erinomaisia seurustelua varten, sillä voit nähdä helpommin kenelle puhut, kun kaikki eivät istu vierekkäin. Ne toimivat myös hyvin perheiden ja pariskuntien yhteistä ruutuaikaa varten. 


Divaani- ja kulmasohvat sopivat erinomaisesti nurkkiin, mutta avarammassa tilassa ne voi sijoittaa keskelle huonetta jakamaan tilaa, esimerkiksi ruokailu- ja oleskelutilan välille.


Miksi valita divaanisohva?


Pieni divaanisohva tuo helposti lisää istumatilaa pieneen tilaan. Se tarjoaakin sohvan ja nojatuolin parhaat puolet samassa kalusteessa, eli reilusti istumatilaa, mutta myös lepotilaa jaloille, kun voit nostaa jalkasi ylös ja rentoutua. 


Useat divaanisohvat toimivat myös vuodesohvina, jolloin voit kätevästi majoittaa vieraasi. Vuodesohva sopii erinomaisesti pieneen kotiin, jos aikeenasi on maksimoida tilankäyttöä, mutta sohva on käytännöllinen ja joustava ratkaisu myös avarammassa tilassa.


Suurempi divaanisohva mahduttaa useamman hengen kerrallaan loikoilemaan ja on tyylikäs osa kodin sisustusta. Ostovaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota sohvan kätisyyteen, eli kummalle puolelle divaaniosa tulee. Usein kätisyyttä voi myös vaihtaa lennosta. Joissakin sohvissa kätisyys ei ole kuitenkaan muutettavissa, joten kannattaa pitää huoli siitä, että se on sinulle oikealla puolella asuntoasi ajatellen.


Kulmasohvilla saat helposti vaihtelua


Kulmasohvia on kahdenlaisia, L- ja U-muotoisia. L-kulmasohva on melkein kuin divaanisohva sillä erotuksella, että selkänoja jatkuu toisellekin reunustalle divaaniosan päälle. Sohva muodostaa ikään kuin L-kirjaimen.


U-kulmasohva puolestaan muodostaa U-kirjaimen muodon. U-sohvassa on kaksi divaaniosaa sohvan oikealla ja vasemmalla puolella. Usein toisella divaanipuolella on myös selkänoja ja toisella puolella pelkkä käsinoja.


L- ja U-kulmasohvat ovat erinomaisia mahduttamaan useita istujoita kerralla, mutta ne voivat vaatia enemmän tilaa kuin divaanisohvat. L- ja U-kulmasohva on suurempi kuin normaalit sohvat tai divaanisohvat laajemman selkänojansa vuoksi. Ne sopivat hyvin nurkkaan sijoitettuna, ja suuressa tilassa ne ovat loistava huoneen keskipiste.


Moduulisohvasta saat täydellisen sohvan kotiisi


Jos et löydä muuten oikean kokoista ja mieleistä sohvaa, on hyvä harkita moduulisohvaa, jolla voit koota juuri tarpeittesi mukaisen kokonaisuuden kulman kanssa tai ilman. Moduulisohvissa on usein valittavissa myös istuintyynyjen pehmeys mieltymyksen mukaan. Lisäksi voit usein itse päättää käsi- ja selkänojien mallin. 


Jos siis etsit sohvaa pienempään asuntoon tai suurempaa sohvaa huoneesi keskipisteeksi, Juurikiveltä löydät laajan valikoiman divaani-, kulma- ja moduulisohvia. Tutustu sohviimme!Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg