Tuotteet

Bestool Active satulatuoli

Bestool Active on istuinkooltaan säädettävä ja käyttäjän liikkeitä myötäilevä, pienikokoinen sekä huippuergonominen työtuoli. Istuin muodostuu kahdesta osasta, joiden rakenne on muotoiltu mukailemaan istujan lantion muotoja niin, että istumapaine kohdistuu optimaalisesti ollen mahdollisimman pitkälti pois pehmytkudokselta.

Kehitystyössä on kiinnitetty huomiota erityisesti fysioterapeuttien ja ergonomia-asiantuntijoiden laajaan palautteeseen liittyen markkinoilla olevien tuoteryhmän tuotteiden kokoon ja sisäreisiin aiheuttamaan voimakkaaseen paineeseen. Istuimen koko ja muotoilu on optimoitu niin, että kaikenkokoiset käyttäjät löytävät itselleen helposti ja nopeasti sopivan säädön. Istuinta voit käyttää keskiraollisena, mutta halutessasi voit säätää istuimen puoliskot myös kiinni toisiinsa jolloin rakenne vastaa yksiosaista satulatuolia. Bestool sopii loistavasti myös käyttäjille, jotka ovat kokeneet aiemmin testaamansa satulamalliset istuimet liian suuriksi. Istuimen jämäkkä teräksinen rakenne kestää ja säädöt toimivat hyvin suurempikokoisten käyttäjienkin alla, painorajan ollessa jykevä 130kg.

Myös tuolin ristikko on istuimen kokoa mukaillen pieni, halkaisijaltaan 47cm. Pienempi ristikko luonnollisesti helpottaa käyttöä ahtaammissa tiloissa laajentaen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Istuimessa ei ole erikseen kallistuksensäätöä vaan istuin säätyy istujan alla myötäillen käyttäjän vartalon liikkeitä. Liikkeen herkkyys on säädettävissä. Näin saavutat helpoimmin ja todennäköisimmin optimaalisen tuen vaikka asentosi ja tehtäväsi vaihtelisivat työpäivän aikana.

Tavoitteena terveellinen asento selkää väsyttämättä!

Oletko pannut merkille, että kävellessäsi pitkiäkin aikoja selkäsi ei väsy, etkä kaipaa selkänojaa. Kuitenkin, kun istuudut selkäsi alkaa väsyä, vaikka energiankulutuksesi istuallaan on kävelyyn verrattuna pienempi. Tämä ristiriita selittyy käytännössä paineen jakautumisen erosta istumisen ja kävelyn välillä. Bestoolilla tavoitteena on saavuttaa ylävartaloon sama ryhti kuin kävellessäsi. Näin paine jakautuu luonnollisesti eikä selkäsi väsy, vaikka joutuisit istumaan pidempiäkin aikoja.

Sinulle jolla on käytössä sähkösäätöinen työpöytä, mutta et jaksa tai halua seistä koko päivää ja koet myös perinteisellä työtuolilla istumisen hankalaksi vaihtoehdoksi, tarjoaa Bestool terveellisen vaihtoehdon piristämään työpäivääsi sekä kohentamaan ryhtiäsi. Kokeile vaikka et ikinä olisikaan kokenut satulatuolia omaksesi. Suurin osa Bestoolia kokeilleista ei halua palata enää entiseen!

Bestool on Suomessa suunniteltu ja kehitetty. Tuolin valuosat on suunniteltu erityisesti tätä tuotetta silmällä pitäen. Tuolit kehitetään, verhoillaan ja pakataan Toivalassa. Istuimen koon säätömekanismille ja istumapainetta myötäilevän mekanismin säädölle on haettu patenttia (patent pending). Jokainen käyttäjä on tervetullut antamaan palautetta ja osallistumaan tuotteen edelleen kehittämiseen myös tulevaisuudessa antamalla palautetta suoraan Bestoolille tai palveleville jälleenmyyjille.

Verhoilu: musta nahka.

Runko terästä.

Ristikko alumiinia, halkaisija 480 mm.

Vakiona pehmeät pyörät, halkaisija 60 mm.

Kaksiosainen istuin säädettävissä: Kapeimmillaan istuinosan halkaisija on 380 mm ja leveimmillään 420 mm.

Istuimen syvyys 310 mm.

Painoraja 130 kg.

Istuimen korkeus sen takaa mitattuna 590 – 760 mm.

Vakiona kaasujousi joka sopii 145 – 180 cm pituisille käyttäjille.

Pitkällä kaasujousella istuimen korkeus on n. 640-880 mm istuimen takaa mitattuna, jolloin se sopii 160-195 cm pituisille käyttäjille.

Joustomekanismi.

Patentoitu.

Paino n. 8,0 kg (Paketin kanssa n. 10,2 kg.).

Viiden vuoden takuu.

Toimitus osina.

Lisää ostoskoriin

Toimitusaika

{{ storage.name }} (Malli nähtävillä)

Malli: {{ item.size }} : {{ item.color }} ({{ item.selection }})
Määrä: {{ item.amount }}
{{ item.storageText }} {{ storage.defaultDeliveryText }}
{{ outOfStockText }} Muut värit ja vaihtoehdot: {{ outOfStockText }}

Tarkasta kuljetus hinnat

Huomioithan että kuljetus valitaan vasta kassalla.

Kotiovelle kuljetus
Hinta: 35
Palvelun hinta sisältää:
- Kuljetus kotiovelle
- Toimitus osina, pakattuna
- Kerrostaloissa ulko-ovelle (kerroskanto lisäpalveluna)
- Kasauspalvelu saatavilla vain Pluspalvelun kanssa, katso alta

Laske kotiinkuljetuksen hinta Pluspalvelulla
Palvelun hinta sisältää:
- Kuljetus kotiin, sisäänkannettuna
- Pakkauksen purku ja poisvienti
- Apumies (tällöin vastaanottajan ei tarvitse olla apuna)
- Kerroskanto (tuodaan kerrostalossa huoneistoon asti)
- Saatavana myös kasauspalvelu lisämaksusta Haluan kasauksen! 20 € / kpl
- Pluspalvelu lisää toimitusaikaa 0-2 viikkoa

Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg