Tuotteet

Sivupöydät ja pikkupöydät

Wilma 2 lamppupöytä, beige
Värivaihtoehtoja
Wilma 2 lamppupöytä
319 € 255
Yumi sarjapöytä valkoinen
Värivaihtoehtoja
Yumi sarjapöytä 139

Sivupöytä, kukkapöytä vai apupöytä? 


Sivupöytä toimii kätevänä apupöytänä tavaroille, koristeille tai tarjoiluille. Se sopii esimerkiksi tarjoilupöytänä tai tarjoiluvaununa ruokapöydän jatkoksi antamaan lisää laskutilaa kattauksille. Eteisessä pikkupöytä sopii myös laskutasoksi avaimia ja kännykkää varten. Käytävällä se antaa tilaan ilmettä ja toimii vaikkapa kukkapöytänä.

Apupöytä on näppärä lisä kodin eri huoneisiin. Se on oiva valinta kahvipöydäksi nojatuolin pariin, jolloin vieraiden kestitseminen hoituu tyylillä. Makuuhuoneessa sivupöydät käyvät sängyn viereen esimerkiksi kirjan ja lampun säilytystä varten. Myös peilipöytä sekä pelaamiseen soveltuva konsolipöytä löytyyvät monipuolisesta valikoimastamme. Tutustu myös kauniisiin sohvapöytiin.

Sivupöytää valittaessa sen ulkonäkö korostuu. Haluatko sisustukseesi modernin suoralinjaista sarjapöytää, vai onko talonpoikaisrokokoo enemmän mieleesi? Toimisiko tyylikäs ja ajaton design, pehmeälinjainen maalaisromantiikka tai jotain siltä väliltä? Verkkokaupastamme löydät juuri sinulle sopivan pikkupöydän ja voit tilata sen kätevästi netistä kotiisi. Tykkää meistä facebookissa!

Seuraa meitä instagramissa

Miksi Juurikivi:

- Kotimainen perheyritys
- Yli 60 vuoden kokemuksella
- Edulliset hinnat
- Laaja valikoima
- Tuotteet kotiin tuotuna, myös kasauspalvelu
- Tilaa yhdellä kertaa niin paljon kuin haluat! Maksat kuljetushinnan vain kerran
- Joustavat maksutavat
© Juurikivi 2019 - Toteutus: Tommi Hagelberg