Sängyt

Meiltä löydät niin puu-, jatko-, metalli-, kerros-, parvi- kuin moottorisängytkin sekä runkopatjat ja jenkkisängyt että sängynpäädyt! Hyvään uneen on monta tekijää ja ehkä tärkein niistä on oikeanlainen vuode. Tätä silmällä pitäen mallistoomme onkin valittu vain ergonomisia, vartaloa myötäileviä pussijousipatjoja.

Pussijousipatjassa jokainen jousi on kääritty omaan pussiinsa ja nämä pussit ovat taasen yhdistetty toisiinsa. Tämä estää viereistä jousta vetämästä muita mukanaan, joka taas estää "kuopan" syntymistä. Sen sijaan jokainen jousi myötäilee nukkujan kehoa yksilöllisesti. Vertauksena perinteisessä Bonnell patjassa tiimalasin muotoiset jouset ovat sidottu metalliliitoksilla toisiinsa, jotka painuessaan vetävät kaikki lähellä olevat jouset mukanaan synnyttäen ikävän kuopan.

Tärkeä osa vuodetta on myöskin petauspatja. Mallistossamme on eri vaihtoehtoja, jotta voit yhdistää juuri sinulle sopivan unikokemuksen. Muistathan että ihminen viettää noin kolmanneksen elämästään sängyssä, on siis tärkeää että se millä nukut on oikea juuri sinulle. Tilaa sänky netistä tai tule tutustumaan myymäläämme!

Meillä käy melkein kaikki maksutavat!
AAA